Landsmøte 2019

Helgen 26-28. april avholdt Landsforeningen for barnevernsbarn sitt tjueandre landsmøte på Thon Hotel Linne.

I forkant av landsmøtet ble det avholdt allmøter i alle bufetat sine regioner, og fredag 26. april møtte 20 spente delegater opp, klare for å diskutere og vedta hvordan LFB skal være og hva vi skal mene i året som kommer.

Landsmøtet startet lørdag klokken 09:30, og delegatene var klare for en dag med spennende diskusjoner, debatter og avstemminger.

Statsminister Erna Solberg hadde sendt inn åpningshilsen til Landsmøtet.
Det diskuteres under regionmøtene

Lørdagskveld var det klart for landsmøtemiddag, og vi fikk hele tretten gjester på besøk, som alle ønsket å feire denne viktige helgen med oss.

Ordføreren i Oslo, Marianne Borgen i samtale med medlem Camilla og Inga Marte Thorkildsen.
Avtroppende generalsekretær i Voksne for barn, Randi Talseth, ble utnevnt som LFBs første æresmedlem under landsmøtemiddagen.

Vi er veldig stolte over å kunne si at vi igjen har en enstemmig politisk plattform, og en enstemmig ny styringsstruktur for Landsforeningen for barnevernsbarn.

Det ble også valgt et nytt styre for perioden 2019/2020. Vilde Adolfsen og Thomas Johansen ble gjenvalgt som leder og nestleder for LFB. Med seg på laget får de Silje Sveum, Victoria Dollst, Elsa Veronica Christiansen og Camilla Røneid Flesland.

Tusen takk til alle som var med på å gjøre dette årets landsmøte enda bedre enn de vi tidligere har hatt!