Bli med i LFB’s barnevernlovutvalg!

Vil du bidra til at barnevernloven blir bedre enn den er i dag?

Barnevernloven skal nemlig endres, og LFB skal komme med innspill så vi kan bidra til at vi får det beste barnevernet Norge kan ha!  

For at LFB skal kunne bidra på best mulig måte trenger vi din hjelp – dine erfaringer, meninger og tanker vil kunne bli en del av tilbakemeldingen vi sender inn, og kan bidra til å endre loven. Her er alle innspill viktige.

Derfor inviterer vi til LFB’s barnevernlovutvalg – en helg full av gode diskusjoner og muligheten til å gjøre en forskjell. Datoen er 15.-16. juni, og vi dekker både reise og opphold hvis du vil være med. Styret i LFB kan velge å sette en begrensning på hvor mange som kan være med utifra hvilke midler organisasjonen har. Du må ha fylt 15 år for å være med. Nærmere program vil bli sendt til de som skal delta.

Vi håper å se deg der, og gleder oss til å bidra til en bedre barnevernlov sammen med deg!

FRISTEN FOR Å MELDE SEG PÅ HAR DESSVERRE GÅTT UT.