Bli med på regionsamling og regionråd!

Påmeldingen til disse samlingene har dessverre gått ut, og alle søkere har blitt kontaktet.

Landsforeningen for barnevernsbarn skal i løpet av høsten avholde tre regionale samlinger i Tromsø, Kristiansand og Stavanger.

Region nord:
Tromsø: 20 -22. september (påmeldingsfrist 30. august)

Region Sør og Øst:
Kristiansand: 04– 06. oktober (påmeldingsfrist 13. september)


Region Vest og Midt:
Stavanger: 25 – 27. oktober (påmeldingsfrist 13. september)

Samlingene vil være «regionale samlinger», det vil si at om du bor i Tønsberg så hører du til region Sør – og skal derfor på samling i Kristiansand. Bor du i Bergen så skal du til Stavanger. Hvis du er usikker på hvilken samling som er nærmest deg så kan du enten trykke HER for å se hvilke fylker som hører til hvilken region, eller sende en mail til vilde@barnevernsbarna.no eller ringe 950 15 175, så finner vi ut av det sammen. 🙂

Vi har 20 deltakerplasser på hver samling, så vær rask med å søke plass på samlingen nærmest deg. Mer informasjon om samlingene vil bli sendt ut når søknadsfristen går ut, men vi kan allerede nå si at vi skal kose oss på hotell, bli bedre kjent med hverandre, og ikke minst ha regionråd! Hva et regionråd er kan du lese mer om her.

Helgen kommer altså til å bli en god blanding av aktiviteter og gode samtaler. Lørdagen bruker vi til å gjøre noe din region er kjent for, kanskje vi skal surfe på Jæren, leke i klatreparken i Kristiansand og padle kano i Tromsø?

Søndagen bruker vi til regionråd hvor vi snakker sammen om hva LFB skal mene og gjøre. Kanskje du har en skikkelig god ide resten av regionen din er enig i? Da er dette arenaen for det.

Vil du være med? 
SØKNADSFRISTEN HAR DESSVERRE GÅTT UT.Aldersgrensen for å delta på disse samlingen er femten år, utenom dette kan du være så gammel du vil. 🙂

Alle samlingene til LFB er helt rusfrie, det vil si at hvis du ruser deg, eller drikker alkohol vil du bli sendt hjem umiddelbart.

Hele samlingen er gratis. Det betyr at LFB dekker både der vi skal bo, mat og reisen din.

Hvis du kun vil være med på søndagen, altså på regionrådet, så ta kontakt med Vilde på enten vilde@barnevernsbarna.no eller på 950 15 175, så ser vi hva vi kan få til. 🙂

Håper vi ser akkurat deg på en av samlingene!