Sommerleirer 2019

I år har Landsforeningen for barnevernsbarn avholdt to sommerleirer på Hove Leirsted. Til sammen hadde vi med oss 37 ungdommer som storkoste seg på sørlandet!

Vi hadde de samme aktivitetene på begge leirene, og første dagen var det klart for vannjet! Her fikk vi lov til å kjenne på adrenalin og mestring sammen med Andreas og Rene.

Dag to var vi klare for den nye klatreparken på Hove – og den leverte! Nesten alle ungdommene fikk på seg klatreutstyr og forsvant opp i trærne i nesten tre timer. Selv om noen av oss var skeptiske og litt redde til å begynne med endte det med at så og si alle prøvde seg noen runder.

Vi hadde en volleyballturnering hvor engasjementet og lagånden var høy! To seirende lag ble feiret og jublet for under LFB-festivalen som tok plass siste dagen på leir.

Vi har en tradisjon på LFB sine sommerleirer hvor vi den siste kvelden deler ut t-skjorter til alle, hvor man skal skrive en hilsen på alle sin t-skjorte. I år ønsket vi å gjøre denne tradisjonen til noe mer minnerikt og hentet inn både såpeboblemaskin, såpebobler, ansiktsmasker, glitter og stas! Det ble en fantastisk avslutning på begge leirene!

Tusen takk til alle som bidro til at denne sommeren sine sommerleirer ble helt fantastiske! Og ikke minst: Takk til ungdommene våre som står på, pusher sine egne grenser og alltid møter oss med et smil. Det er dere som bidrar til at vi fortsetter å arrangere sommerleirer hvert år!