I helgen gikk Vilde Adolfsen av som styreleder i LFB

På styremøtet på lørdag 22. august gikk Vilde av som styreleder i Landsforeningen for barnevernsbarn. Vilde har lenge vært erfaringskonsulent, og har vært leder i LFB siden 2017.

«Tiden i LFB har vært veldig lærerik og nyttig, og jeg kommer til å ha den med meg resten av livet. Jeg har hatt det innmari fint og har fått mange minner som vil bli med meg videre! Nå ser jeg frem til å gjøre litt andre ting, og følge organisasjonen på en annen måte enn som styreleder. Og så er det jo mye lettere å gå av når jeg vet at Thomas skal ta over. Han kommer til å gjøre en kjempejobb, og jeg har full tillit til det nykonstituerte styret!»

Nestleder i styret, Thomas Johansen, trer inn som ny styreleder fram til nytt valg på landsmøtet i 2021, og sier han gleder seg til å fortsette arbeidet.

«Vilde har gjort en helt fantastisk jobb og virkelig satt LFB på dagsordenen, så jeg har store sko å fylle! Men vi skal fortsette den positive utviklingen, fortsette å være premissleverandør på barnevernsfeltet og fortsette å jobbe for å motvirke stigma. Vi skal kjøre enda hardere på at politikere og rådgivere er nødt til å ta innover seg de tilbakemeldingene barn og unge i barnevernet gir»

Styremedlem Silje Marie Sveum blir ny nestleder, og er spent på den nye rollen.

«Jeg ser frem til å ta fatt på nye utfordringer rollen innebærer, og å fortsette arbeidet for et enda bedre barnevern for alle. Jeg gleder meg til å samarbeidet med Thomas og resten av styret.»