21
Sep

Bli med på samling!

I høst skal Landsforeningen for barnevernsbarn arrangere helgesamlinger i Oslo, Tromsø og Bergen.

Oslo: 21 -23. september (påmeldingsfrist 5. september)
Tromsø: 5 – 7. oktober (påmeldingsfrist 12. september)
Bergen: 19 – 21. oktober (påmeldingsfrist 17. september)

Samlingene vil være «regionale samlinger», det vil si at om du bor i Stavanger så hører du til region Vest – og skal derfor på samling i Bergen. Bor du i Kristiansand så skal du til Oslo. Hvis du er usikker på hvilken samling som er nærmest deg så kan du sende en mail til irene@barnevernsbarna.no eller ringe 474 85 920.

Vi har 20 deltakerplasser på hver samling, så vær rask med å søke plass på samlingen nærmest deg. Mer informasjon om samlingene vil bli sendt ut når søknadsfristen går ut, men vi kan allerede nå si at vi skal kose oss på hotell, spise god mat, bli kjent og ikke minst gjøre forskjellige kule aktiviteter.

I Oslo skal vi blant annet på aktivitetssenteret fangene på fortet. I Tromsø skal vi blant annet på Arctic Escape room og i Bergen skal vi blant annet spille Spionspillet.

Vil du være med? Send inn søknad som inneholder ditt fulle navn, alder, kommunen du bor i og hvilken samling du søker deg til. Søknaden sendes til post@barnevernsbarna.no innen påmeldingsfristen for den aktuelle samlingen. Samlingene er rusfrie. Aldersgrensen er 15 år, utenom dette kan du være så gammel du vil! Oppholdet er gratis, og LFB dekker billigste reisevei!

Håper vi ser akkurat deg på en av samlingene!