2
Feb

BLI MED PÅ WEBINAR

Hvordan kan vi bli mer bevisste på egne følelser og bruke det til å få det bedre med oss selv og andre? Det skal vi finne ut av på tirsdag 2.februar klokka 19.30.

Facebook-arrangementet finner du HER

Psykolog Margrethe Standal Gleditsch skal lære oss om hva følelser er og hvorfor de er viktige. Hun ønsker å sette fokus på hvordan det å tåle, bli kjent med og lytte til egne følelser kan gi retning og hjelp både i relasjonene våre og i forholdet til oss selv. Hvilken betydning har god omsorg og støtte i relasjoner for utviklingen av forholdet vi har til egne følelser?

Margrethe jobber ved Institutt for psykologisk rådgivning i Oslo. Hun beskriver seg selv som «en varm og engasjert psykolog med særlig interesse for tilknytning, og hvordan vi henter næring og beskytter oss i relasjonene vi har til andre.» Vi gleder oss til livestreaming!

Landsforeningen for barnevernsbarn (LFB) er en medlems- og interesseorganisasjon som jobber for å bedre barn og unges rettigheter i møte med barnevernet, samt for å endre stereotype holdninger til barnevernet og barnevernsbarn.