13
Feb

Digital Vinterleir

14.00-15.30

Lørdag 13. februar arrangerer vi vår første digitale vinterleir! Vi holder på fra 14.00-15.30 på Teams, og gleder oss til å se dere!

NB: påmeldingsfristen er gått ut

På grunn av koronapandemien er vi i år nødt til å avlyse den fysiske vinterleiren, men det betyr ikke at vi ikke skal sees! Vi prøver oss på en digital vinterleir, og legger opp til minst like mye hygge som på de fysiske leirene.

Vi inviterer alle som er over 15 år og medlem hos oss til å være med! Vi har 20 deltakerplasser, og hvem som får være med vil bli bestemt utifra en helhetsvurdering. Når du får tilbud om plassen din, og har akseptert denne, er påmeldingen bindende.

Hvor og når skal det være?

Landsforeningen for barnevernsbarn skal i år avholde vinterleir på plattformen Zoom.
Medlemmer som skal delta trenger altså en pc, nettbrett eller smarttelefon og et sted de kan få sitte i fred for å kunne nyte årets leir på en optimal måte.

Årets leir vil avholdes fra kl 14 til 15:30 lørdag 13. februar.

Hva skal vi gjøre?

Vinterleir med digitale aktiviteter! Vi skal bli bedre kjent med hverandre, utfordre oss selv og kose oss sammen. Det fullstendige programmet for digital vinterleir vil bli sendt til når det nærmer seg. Men vi kan meddele allerede nå at det kommer en liten pakke i posten med rekvisitter og annet gøy før leiren starter 😀

Påmeldingsfrist er 3. februar

Praktisk informasjon

  • Du må være medlem i Landsforeningenfor barnevernsbarn (er du ikke medlem kan du melde deg inn gratis her.)
  • LFBs vinterleirer er totalt rusfrie
  • Du trenger pc, nettbrett, smartelefon eller noe annet for å kunne delta
  • Det er selvfølgelig gratis å være med 🙂

Påmeldingen er avsluttet.