13
Dec

Meld deg på juleleir med LFB

Hafjell

13-15. desember 2019 skal Landsforeningen for barnevernsbarn ha juleleir på Hafjell. Vil du være med, da finner du søknadsskjema nederst på denne siden! 🙂 Søknadsfrist er mandag 18. november 2019.

PÅMELDING ER AVSLUTTET

Medlemmer i Landsforeningen for barnevernsbarn (LFB) er alle tidligere eller nåværende barnevernsbarn, og vi som har vært med en stund vet hvor godt det er å møte andre som har lignende erfaringer som oss selv. Ikke minst vet vi at julen kan være en høytid mange av oss forbinder med noe vondt og vanskelig.

Landsforeningen for barnevernsbarn ønsker å gi våre medlemmer et positivt minne i julen, og inviterer derfor til julesamling på Hafjell en hel helg i desember. Vi har kun 23 deltakerplasser, og utvelgelsen av hvem som får plass blir foretatt ut i fra en helhetsvurdering.

Hvor og når skal det være?

Julesamlingen skal være fra fredag 13. desember til og med søndag 15. desember 2019 på Hafjell Gard Storhytte.

Koster det noe?

Det er gratis å være med på julesamlingen til LFB, og vi dekker hele reisen din! I tillegg kommer det til å gå fellesbuss fra Oslo Sentrum og fra Gardermoen direkte til hytta vi skal være på.

For at vi skal kunne bestille reisen din, er det viktig at du fyller ut hele påmeldingsskjemaet slik at vi har all informasjonen vi trenger.

Hva skal vi gjøre?

Vi legger opp til ulike aktiviteter i løpet av helgen, og kanskje får du prøve noe helt nytt? Under julesamlingen i år kommer vi blant annet til å ta en tur til Olympiaparken, hvor vi både skal få kjøre bob, og ake i akebakken.

Ellers så skal vi kose oss masse på en stor og fin hytte, hvor vi sammen gjør noen hyggelige juleaktiviteter. Vi planlegger blant annet å ha et juleverksted hvor vi baker og dekorerer pepperkaker, lager julekort og julepynt.

Du vil også få muligheten til å lære mer om blant annet rettighetene dine som barnevernsungdom og hvordan du kan være med på å påvirke dagens barnevern. Programmet for helgen vil de som får plass få når det nærmer seg leir.

Praktisk informasjon

 • Det er 23 deltakerplasser på LFBs julesamling. Utvelgelsen av hvem som får plass blir foretatt ut i fra en helhetsvurdering.
 • LFB har ansvaret for dere fra fredag 13.12.2019 når vi møter dere på oppmøtestedet, og til dere reiser hjem igjen søndag 15.12.2019.
 • Det vil bli gitt fyldig informasjon til foresatte, eventuell saksbehandler og deltaker om reise og program ved bekreftelse av plass
 • LFBs juleleir er totalt rusfri
 • Alle ansatte og frivillige har godkjent politiattest
 • Brudd på regler fører til hjemsendelse for egen regning

Krav til deg

 • Du må ha fylt 15 år, utover dette er det ingen øvre aldersgrense
 • Du må være selvstendig nok til å reise på egenhånd, og kunne bo på rom sammen med andre ungdommer
 • Du kan ikke ha et aktivt rusproblem
 • Hvis du bruker medisiner må du selv ta ansvar for å ta disse (Vi kan hjelpe til med å minne om å ta medisiner dersom vi får beskjed om det på forhånd)
 • Du bør ha gyldige forsikringer
 • Du må være medlem i Landsforeningen for barnevernsbarn (er du ikke medlem kan du melde deg inn gratis her http://barnevernsbarna.no/blimedlem/)

Søknadskjema

Vi har tidligere hatt litt problemer med de elektroniske søknadsskjemaene, og ønsker å forhindre at dette blir et problem til denne leiren. Alle som søker om å delta på juleleir kommer derfor innen 48 timer (telt i ordinære arbeidsdager) til å få en bekreftelsesmail på at søknaden er mottatt. Dersom du ikke har får en bekreftelsesmail oppfordrer vi deg til å ta kontakt med Vilde på vilde@barnevernsbarna.no eller 950 15 175, for å dobbeltsjekke at din søknad har gått gjennom. 🙂

PÅMELDING ER AVSLUTTET.

Har du spørsmål kan du ta kontakt med oss på telefonnummer: 915 15 175 eller 404 33 962 eller send en e-post til vilde@barnevernsbarna.no.

Vi ser frem til en morsom, hyggelig og innholdsrik julesamling, og håper vi ser akkurat deg på Hafjell!