14
Feb

Meld deg på vinterleir med LFB!

14 – 16. februar 2020 skal Landsforeningen for barnevernsbarn ha vinterleir i Trysil. Hvis du vil være med kan du sende inn søknadsskjemaet som ligger nederst på siden! 🙂
PÅMELDING TIL VINTERLEIR ER NÅ LUKKET.

Alle tidligere eller nåværende barnevernsbarn kan bli medlem hos LFB helt gratis. Vi som har vært med en stund vet hvor godt det er å møte andre som har lignende erfaringer som oss selv, og at disse møteplassene av og til kan være vanskelige å finne.

Vi inviterer derfor alle som er over 15 år og medlem hos oss til vinterleir i Trysil! Vi har 20 deltakerplasser, og hvem som får være med vil bli bestemt utifra en helhetsvurdering. Når du får tilbud om plassen din, og har akseptert denne, er påmeldingen bindende.

Hvor og når skal det være?

Vinterleiren til LFB skal være fra fredag 14. februar til og med søndag 16. februar 2020 i Trysil.

Koster det noe?

Det er gratis å være med på vinterleiren til LFB, og vi dekker hele reisen din. Det kommer til å gå fellesbuss fra Oslo Sentrum og fra Gardermoen direkte til hytta vi skal være på. Fellesbussen kommer ikke til å stoppe noen andre steder, så alle reiser kommer til å bli bestilt til ett av disse stedene.

For at vi skal kunne bestille reisen din, er det viktig at du fyller ut hele påmeldingsskjemaet slik at vi har all informasjonen vi trenger.

Hva skal vi gjøre?

I løpet av helgen skal vi gjøre masse forskjellig, og kanskje du får prøve noe helt nytt! Under vinterleiren i år kommer vi blant annet til å kose oss ute i snøen, spise god mat, og ha det veldig hyggelig på en skikkelig fin hytte!

Du vil også få muligheten til å være mer om blant annet rettighetene dine som barnevernsungdom og hvordan du kan være med på å påvirke dagens barnevern. Programmet for helgen vil de som får plass få når det nærmer seg leir.

Praktisk informasjon

 • Det er 20 deltagerplasser på LFBs juleleir. Utvelgelsen av hvem som får plass blir foretatt ut i fra en helhetsvurdering
 • LFB har ansvar for deg fra fredag 14.02.2020 når vi møter dere på oppmøtestedet, og til du reiser hjem igjen søndag 16.02.2020
 • Det vil bli gitt fyldig informasjon til foresatte, eventuell saksbehandler og deltager om reise og program ved bekreftelse av plass
 • LFBs vinterleir er totalt rusfri
 • Alle ansatte og frivillige har godkjent politiattest
 • Brudd på regler fører til hjemsendelse på egen regning

Krav til deg

 • Du må ha fylt 15 år, utover dette er det ingen øvre aldersgrense
 • Du må være selvstendig nok til å reise på egenhånd, og kunne bo på rom sammen med andre ungdommer
 • Du kan ikke ha et aktivt rusproblem
 • Hvis du bruker medisiner må du selv ta ansvar for å ta disse (vi kan hjelpe til med å minne om å ta medisiner dersom vi får beskjed om dette på forhånd)
 • Du bør ha gyldige forsikringer
 • Du må være medlem i Landsforeningen for barnevernsbarn (er du ikke medlem kan du melde deg inn gratis her: http://barnevernsbarna.no/blimedlem/)

Søknadsskjema

DET ER IKKE LENGRE MULIG Å SØKE OM Å DELTA PÅ VINTERLEIR 2020.

Vi har tidligere hatt litt problemer med de elektroniske søknadsskjemaene, og ønsker å forhindre at dette blir et problem til denne leiren. Alle som søker om å delta på vinterleir kommer derfor innen to arbeidsdager til å få en bekreftelsesmail på at søknaden er mottatt. Dersom du ikke har får en bekreftelsesmail oppfordrer vi deg til å ta kontakt med Vilde på vilde@barnevernsbarna.no eller 950 15 175, for å dobbeltsjekke at din søknad har gått gjennom. 

Har du spørsmål kan du ta kontakt med oss på telefonnummer: 915 15 175 eller 404 33 962 eller send en e-post til vilde@barnevernsbarna.no.

Vi ser frem til en morsom, hyggelig og innholdsrik vinterleir, og håper vi ser akkurat deg i Trysil! 🙂