Samling for medlemmer over 23 år

30.-31. januar 2021 skal Landsforeningen for barnevernsbarn ha samling for medlemmer over 23 år. Vil du være med? Da finner du informasjon og søknadsskjema på denne siden! Søknadsfrist er 16.12.2020.

NB: Påmelding til voksensamling er nå avsluttet.

LFB følger myndighetenes retningslinjer når det kommer til korona-viruset (Covid-19). Vi vil derfor være ekstra nøye på at alle til enhver tid følger de gjeldene reglene for smittevern. Det betyr også at dersom myndighetene strammer inn, eller gjør endringer i allerede bestemte tiltak for smittevern, kan dette føre til at samlingen enten blir endret eller avlyst.

Informasjon om voksensamling

Medlemmer i Landsforeningen for barnevernsbarn (LFB) er alle tidligere eller nåværende barnevernsbarn. Vi som har vært med en stund vet hvor godt det er å møte andre som har lignende erfaringer som oss selv.

LFB er stolte over å ikke ha en øvre aldersgrense, og vil også sette fokus på våre voksne medlemmer. Vi inviterer derfor medlemmer som er over 23 år til voksensamling. Vi skal nyte en helg på hotell i Oslo. Vi har 10 deltakerplasser, så vær rask med å søke! Når man får tilbud om plass og har akseptert denne er påmeldingen bindende.

Hvor og når skal det være?

Voksensamlingen finner sted fra 30.01.2021 til og med 31.01.2021 på Clarion Hotel Folketeateret, som ligger midt i Oslo sentrum.

Koster det noe?

Det er gratis å være med på voksensamlingen til LFB, og vi dekker billigste reisemåte tur – retur Oslo. For at vi skal kunne gjøre det, er det viktig at du fyller ut hele søknadsskjemaet slik at vi har all informasjonen vi trenger.

Hva skal vi gjøre?

Voksensamlingen vil være en rolig helg med ulike workshops, avspenning, samtaler og mulighet til å bare være seg selv. Forhåpentligvis får du muligheten til å bli kjent med både deg selv og andre mennesker som har lignende erfaringer som du har. Programmet for helgen vil de som får plass få tilsendt når samlingen nærmer seg.

Praktisk informasjon

  • Det er 10 deltakerplasser på LFBs voksensamling. Utvelgelsen av hvem som får plass blir foretatt ut i fra en helhetsvurdering.
  • LFB har ansvaret for dere fra lørdag 30.01.2021 når vi møter dere på oppmøtestedet, og til dere reiser hjem igjen søndag 31.01.2021.
  • LFBs samlinger og leirer er totalt rusfrie. Det betyr at det f.eks ikke er lov til å drikke alkohol på samlingen.
  • Alle ansatte og frivillige har godkjent politiattest
  • Brudd på regler fører til hjemsendelse for egen regning

Krav til deg

  • Du må ha fylt 23 år
  • Du må være selvstendig nok til å reise på egenhånd
  • Du kan ikke ha et aktivt rusproblem
  • Du bør ha gyldige forsikringer
  • Du må være medlem i Landsforeningen for barnevernsbarn (er du ikke medlem kan du melde deg inn gratis her http://barnevernsbarna.no/blimedlem /)

Søknadsskjema

Du kan søke om å få være med på voksensamlingen i skjemaet under innen 16.12.2020. Selv om du er over 18 år er det viktig at du oppfører en kontaktperson. Vi kommer ikke til å ta kontakt med vedkommende med mindre du skader deg under samlingen og vi må kontakte din pårørende.

VI SLITER LITT MED SKJEMANEE PÅ NETTSIDEN, OG DET ER DERFOR VELDIG VIKTIG AT DU DOBBELTSJEKKER AT DU HAR SØKT OM Å FÅ VÆRE MED PÅ VOKSENSAMLING.
Vi kommer til å sende ut en mail til alle som har søkt i løpet av tre dager etter at du sendte søknaden. Hvis du ikke får mail av oss innen tre dager er det stor sannsynlighet for at søknaden din IKKE har kommet frem til oss. Da er det veldig viktig at du sender en mail til Kari@barnevernsbarna.no så vi får fikset det sammen.

Har du spørsmål kan du ta kontakt med Kari på 474 85 920 eller kari@barnevernsbarna.no

Vi ser frem til en avslappende, hyggelig og innholdsrik voksensamling, og håper vi ser akkurat deg. Send inn en søknad da vel!

NB! PÅMELDING TIL VOKSENSAMLING ER NÅ AVSLUTTET