24
Jan

Samling for medlemmer over 23 år

Sørmarka

24-26. januar 2020 skal Landsforeningen for barnevernsbarn ha samling for medlemmer over 23 år. Vil du være med? Da finner du informasjon og søknadsskjema på denne siden. 🙂 Søknadsfrist er 12. desember 2019.

Informasjon om voksensamling

Medlemmer i Landsforeningen for barnevernsbarn (LFB) er alle tidligere eller nåværende barnevernsbarn. Vi som har vært med en stund vet hvor godt det er å møte andre som har lignende erfaringer som oss selv.

LFB er stolte over å ikke ha en øvre aldersgrense, og vil også sette fokus på våre voksne medlemmer. Vi inviterer derfor medlemmer som er over 23 år til voksensamling. Vi skal nyte en helg på Sørmarka hotell. Vi har 20 deltakerplasser, så vær rask med å søke! Når man får tilbud om plass og har akseptert denne er påmeldingen bindende.

Hvor og når skal det være?

Voksensamlingen finner sted fra fredag 24. januar til og med søndag 26. Januar 2020 på Sørmarka hotell, som ligger 20 minutter unna Oslo sentrum.

Koster det noe?

Det er gratis å være med på voksensamlingen til LFB, og vi dekker billigste reisemåte tur – retur Oslo. For at vi skal kunne gjøre det, er det viktig at du fyller ut hele søknadsskjemaet slik at vi har all informasjonen vi trenger.

Hva skal vi gjøre?

Vi legger opp til ulike aktiviteter i løpet av helgen, og kanskje får du prøve noe helt nytt? Voksensamlingen vil være en rolig helg med ulike workshops, muligheter for se de fine turområdene rundt hotellet. Det blir kanskje noen fartsfulle aktiviteter, og vi kommer til å bli bedre kjent med hverandre og spise god mat. Programmet for helgen vil de som får plass få tilsendt når samlingen nærmer seg.

Praktisk informasjon

 • Det er 20 deltakerplasser på LFBs voksensamling. Utvelgelsen av hvem som får plass blir foretatt ut i fra en helhetsvurdering.
 • LFB har ansvaret for dere fra fredag 24.01.2020 når vi møter dere på oppmøtestedet, og til dere reiser hjem igjen søndag 26.01.2020.
 • LFBs samlinger og leirer er totalt rusfrie
 • Alle ansatte og frivillige har godkjent politiattest
 • Brudd på regler fører til hjemsendelse for egen regning

Krav til deg

 • Du må ha fylt 23 år
 • Du må være selvstendig nok til å reise på egenhånd, og kunne bo på rom sammen med andre deltagere
 • Du kan ikke ha et aktivt rusproblem
 • Hvis du bruker medisiner må du selv ta ansvar for å ta disse (vi kan hjelpe til med å minne om å ta medisiner dersom vi får beskjed om det på forhånd)
 • Du bør ha gyldige forsikringer
 • Du må være medlem i Landsforeningen for barnevernsbarn (er du ikke medlem kan du melde deg inn gratis her http://barnevernsbarna.no/blimedlem /)

Søknadsskjema

Vi har tidligere hatt litt problemer med de elektroniske søknadsskjemaene, og ønsker å forhindre at dette blir et problem til denne leiren. Alle som søker om å delta på juleleir kommer derfor innen 48 timer (telt i ordinære arbeidsdager) til å få en bekreftelsesmail på at søknaden er mottatt. Dersom du ikke har får en bekreftelsesmail oppfordrer vi deg til å ta kontakt med Vilde på vilde@barnevernsbarna.no eller 950 15 175, for å dobbeltsjekke at din søknad har gått gjennom. 🙂

SØKNADSFRIST ER TORSDAG 12. DESEMBER 2019.

Har du spørsmål kan du ta kontakt med oss på telefonnummer: 950 15 175 eller 404 33 962. Du kan også sende e-post til vilde@barnevernsbarna.no

Vi ser frem til en avslappende, hyggelig og innholdsrik voksensamling, og håper vi ser akkurat deg. Send inn en søknad da vel!