Landsmøte 2017

Den nest siste helgen i mai var det klart for årets landsmøte for Landsforeningen for barnevernsbarn.

Fredag 19. mai møtte delegatene opp på Thon hotell Oslofjord i Sandvika, for å diskutere og vedta viktige ting for organisasjonen. I år holdt vi vårt første landsmøte med oppnevnte delegater fra alle BUFETATs regioner. Dette etter organisasjonsendringene organisasjonen vedtok på landsmøte i 2016. Vi hadde et innholdsrikt og spennende møte med mye engasjement! Hvis du ønsker å se gjennom styringsdokumentene landsmøtet vedtok kan du trykke her.

Landsmøtet 2017

Det ble også valgt nytt sentralstyret for året 2017/2018. Vilde Adolfsen ble valgt til leder, Camilla Kristoffersen til politisk nestleder, Atle Mørk Akselsen til organisatorisk nestleder, Thomas Johansen til første styrerepresentant, Kristine Aschim Olsen til andre styrerepresentant, Rutha Kvist til første vararepresentant, og Martine Grønning til andre vararepresentant.

Sentralstyret 2017/2018

Vi takker det avtroppende styret, samt alle som deltok på landsmøtet 2017!