Hvorfor bli medlem?

Landsforeningen for barnevernsbarn (LFB) er en organisasjon for nåværende og tidligere barnevernsbarn. Det vil si at alle som er medlem hos oss enten får hjelp av barnevernet nå, eller har fått det tidligere. Vi i LFB synes det er viktig at barnevernsbarna har en organisasjon hvor de kan møtes, føle seg trygge og være akkurat den de er!

Hos oss trenger ikke alt å bli sagt, vi forstår likevel!

Når du blir medlem i LFB får du muligheten til å være med på leirer og samlinger med andre barnevernsbarn. På disse samlingene får man mulighet til å møte andre, ha det gøy og kanskje prøve noe nytt?

Man får en type tilhørighet og istedenfor å føle at man skal måtte gjemme bort det at man er i barnevernet, så lærer man i LFB at det faktisk er noe å kjempe for. Mye fordi man fort kjenner på følelsen av at det er noe man er stolt av.

Landsforeningen for barnevernsbarn er en organisasjon for deg som er eller har vært barnevernsbarn, uavhengig om du har gode eller dårlige erfaringer. LFB jobber for at alle erfaringene vi selv har fra barnevernet skal bli brukt til å lage et bedre barnevern.

Vi håper at akkurat du vil bli medlem hos oss! På den måten får du muligheten til å påvirke, til å oppleve det unike med LFB og til å føle at sammen er vi sterke!