Jubileumshelg

Den nest siste helgen i november samlet vi både nye og gamle medlemmer til en ordentlig jubileumshelg hvor vi skulle sette et ekstra fokus på lokal aktivitet. En helg som viste seg å bli fullstappet av både glede, engasjement og ikke minst: nye vennskap.

Vi vil gjerne takke for alle som bidro til at helgen ble så fin som den ble. En stor takk til alle medlemmene våre, både de som deltok aktivt gjennom helgen: men også de medlemmene som har lagt veien før oss.

Takk til alle samarbeidspartnerne våre som tok seg tid til å komme for å feire våre 20 år. LFB trenger et støttenettverk, og dere har vist oss gjennom en årrekke at dere alltid er der for oss.

Barne- og likestillingsdepartementet gav oss en gave vi ikke helt vet hvordan vi skal takke nok for. En ekstra bevilgning på 1,6 millioner kroner! Dette er penger som betyr både anerkjennelse og handlingsrom for oss som organisasjon. Det var mange våte øyne da nyheten ble sluppet under jubileumsmiddagen på lørdag. Tårer og trampe-applaus. Vi gleder oss til å vise dere hva vi kan få til!

TUSEN TAKK til alle som har vært med å gjøre jubileumshelgen vår til en fantastisk opplevelse! Nå ser vi frem til å fortsette med det viktige arbeidet vi gjør!