Året som har gått

Året som har gått har vært et innholdsrikt år for oss i Landsforeningen for barnevernsbarn. Vi har fylt hele 20 år, noe vi feiret med en jubileumshelg med både gamle og nye medlemmer. Denne helgen hadde vi også fokus på lokal aktivitet, og engasjementet var stort blant medlemmene. Vi hadde en fantastisk jubileumsmiddag på lørdag, og Ordfører Marianne Borgen kom for å være med på feiringen på søndagen. Vi har også opprettet et Landsstyre hvor det sitter en representant fra hver region. Dette er med på å styrke demokratiet i organisasjonen vår.

LFB har også fått ny nettside og logo, hatt opplæringshelg av de nye styrene og deltatt på barnevernkongressen. Vi var på Arendalsuka i august, hvor vi hadde et svært vellykket arrangement sammen med FO. Dette ble omtalt som et av de viktigste arrangementene under hele Arendalsuka. I sommer hadde vi også leir for medlemmene våre. Dette ble en aktiv og lærerik uke hvor ungdommene fikk være med på aktiviteter som paintball, seilbåttur og klatrepark. Vi sitter igjen med gode minner fra en verdifull uke for både frivillige og deltagere.

I tillegg til dette har vi vært på en hel rekke andre viktige oppdrag i år. Vi har faktisk deltatt på så mange som 95 oppdrag!

Vi takker alle som har støttes oss i 2017, og gleder oss til å arbeide videre i 2018!