Vil du bli erfaringskonsulent i LFB?

Har du opplevd å bo på institusjon eller i fosterhjem, eller har du hatt hjelpetiltak fra barneverntjenesten, og ønsker å bruke disse opplevelsene til å være med å endre barnevernet i Norge? Nå har du muligheten til å søke om å bli en av Landsforeningen for barnevernsbarns erfaringskonsulenter!

Vi skal ha erfaringskonsulentsamling 15. til 17. juni i Oslo!

Innholdet på samlingen vil i stor grad gå ut på en konkretisering rundt rollen som erfaringskonsulent, og hva man kan bidra med i LFB.

Ønsker du å stå foran forsamlinger og holde foredrag, eller er du mer en person som ønsker å sitte i utvalg og grupper? Kanskje du ikke ønsker å være i «rampelyset», men bare ønsker å dele din erfaring på forespørsler i konkrete saker? Dersom du ønsker å bidra til å skape fremtidens barnevern på en aktiv måte – så sett av helgen 15-17. juni! Husk at vi har begrenset med plasser på dette kurset, men vi vil selvfølgelig holde flere kurs i fremtiden.

For å søke om å få være med, send en mail til post@barnevernsbarna.no.

Vi kommer tilbake med mer praktisk informasjon etter hvert.