Vi søker to nye ansatte!

Landsforeningen for barnevernsbarn søker to nye ansatte, en kommunikasjonsrådgiver, og en koordinator for erfaringskonsulenter. 

Kommunikasjonsrådgiver i Landsforeningen for barnevernsbarn (LFB)

Ved dette engasjementet i 100% stilling vil du ha ansvar for alle Landsforeningen for barnevernsbarns sosiale plattformer. Du vil få mulighet til å utarbeide en sosiale medier-strategi for organisasjonen og utvikle kampanjer i forbindelse med ulike aktiviteter som organisasjonen har. Du vil også ha ansvar for å sende ut pressemeldinger og ulik form for medlemsoppfølging. I tillegg til dette vil det være andre administrative oppgaver.

Les mer og søk på stillingen her.

Koordinator for erfaringskonsulenter i Landsforeningen for barnevernsbarn (LFB)

Som vikar i 100 % stilling i Landsforeningen for barnevernsbarn vil du ha ansvar for oppfølging av våre erfaringskonsulenter, tilrettelegge for økt bruk av erfaringskompetanse på barnevernsfeltet og utvikle ordningen i samarbeid med daglig leder, samt oppfølging av administrative oppgaver.

Les mer og søk på stillingen her. 

Vi håper aktuelle kandidater vil bruke muligheten til å søke på disse viktige stillingene, og bli med på videre utvikling av organisasjonen i et hyggelig arbeidsmiljø ?