Sommerleir 2018

Årets sommerleir fant sted på Hove leirsted fra 2-6. Juli. Til tross for at vi hadde litt mer erfaring med leirer i år, var nok de ansvarlige like nervøse og spente som deltakerne selv. Den første kvelden brukte vi til å bli godt kjent med hverandre imens vi snakket om hvordan resten av uken skulle bli.

De aller fleste var nok litt trøtte i det frokosten ble servert klokken 09:00 dagen etterpå. Likevel stod de fleste klare til å dra på stranden allerede en time senere.  Senere på kvelden fikk vi holdt en teambuilding aktivitet hvor ungdommene fikk mulighet til å teste seg selv i både utholdenhet, stress, mestring og samarbeid.

Da vi møttes til samling onsdag morgen var spenningen til å ta og føle på. I dag skulle vi nemlig få kjøre vann jet! Ute på vannet fikk vi først lov til å sitte på med Andreas og Rene som lærte oss om hvordan vi styrer, bremser og gasser. Men dagens høydepunkt ble nok når ungdommene selv fikk kjøre, uten noen ansvarlige!

Torsdagen, vår siste hele dag på sommerleir avsluttet vi med et smell – flere runder med paintball! Konkurranseinstinktet var veldig høyt. Heldigvis kom de fleste ut av det med kun noen få blåmerker og et stort smil rundt munnen. Kvelden brukte vi til å samles rundt bordet med masse godteri, brus og allsang!

Fredags morgen var det på tide å ta farvell, noe som endte i noen tårer, men veldig mange gode klemmer.

I år er vi så heldige å få ha en vinterleir, som vi skal ha allerede siste helgen i november. Det gleder vi oss VELDIG til – og håper vi får mange påmeldinger når vi legger ut info om dette! ?