Høstsamling i Oslo

21-23 september var medlemmer fra Sørlandet og Østlandet samlet i Osloområdet for LFBs høstsamling. Vi var en fin gjeng med medlemmer fra ulike steder og i ulik alder. Vi brukte fredagen på å bli litt bedre kjent med hverandre, spiste god mat og lo masse.

Lørdagen hadde vi flere bli kjent leker, en innføring i LFB, rebusløp, quiz og andre morsomme aktiviteter før vi var klare for et av helgens høydepunkt – fangene på fortet! Her får man virkelig muligheten til å teste seg selv når det gjelder grensesetting, stress og ikke minst samarbeid innad i gruppa. Fire grupper konkurrerte mot hverandre om å sanke flest mulig poeng på to timer. Det var ingen tvil om at dette engasjerte! En sliten, men fornøyd gjeng tuslet bort på Peppes etterpå for å kose seg med pizza. Praten fløyt og stemningen var god ?

Lørdagens siste timer ble fylt med mer konkurranseinstinkt og latter da blant annet «Grab the mic», dansing, litt triksing med ball og ikke minst et eget show fra to av våre egne stod på agendaen. Det er fint hvor fort man blir litt kjent og skaper nye relasjoner, selv på en helg. Det var hyggelig å møte dere alle sammen. Takk for en flott opplevelse! Vi gleder oss til høstsamlingene i Tromsø og Bergen, og ikke minst til vinterleir på Hafjell 23-25 november. Kanskje vi sees der? ?