Høstsamling i Bergen

19.-21. oktober hadde vi en god gjeng fra Vestlandet og Midt-Norge samlet i vakre Bergen, for høstsamling med LFB. Det er gøy når medlemmer fra ti ulike steder, og i ulike aldere møtes. Vi brukte fredagen på å bli litt bedre kjent med hverandre, spiste god mat og lo masse. Brettspill og yatzy er ofte populært, og terningene trilla hele helgen.

Lørdagen startet med deilig hotellfrokost før vi hadde morgensamling der vi snakket litt om våre ønsker for helgen. Vi hadde flere bli-kjent leker, en innføring i LFB, rebusløp, quiz og andre morsomme aktiviteter før vi var klare for et av helgens høydepunkt – spionspillet! Her får man virkelig muligheten til å teste seg selv når det gjelder grensesetting, stress og ikke minst samarbeid innad i gruppa. Det var ingen tvil om at dette engasjerte! En sliten, men fornøyd gjeng tuslet bort på Peppes etterpå for å kose seg med pizza. Praten fløyt og stemningen var god ?

Lørdagens siste timer ble fylt med p3aksjonen på storskjerm, mer spill, prat og gitarspilling. Konkurranseinstinktet ble testa og vi koste oss masse.

Søndagen ble det film, tur med banen opp til Fløyen og litt sightseeing i smugene på Bryggen. Bergen viste oss vestlandsvær av ypperste kvalitet (det regnet hunder og katter med andre ord), men det stoppet ikke oss.

Det er fint å se hvor fort man blir litt kjent og skaper nye relasjoner, selv på en helg. Det var hyggelig å møte dere alle sammen. Takk for en flott opplevelse! Samlingene i Oslo, Tromsø og Bergen har vært veldig kjekke og vi håper vi kan gjenta dette til neste år.

Selv om de regionale samlingene er over finnes det fortsatt morsomme aktiviteter du kan være med på ut året. Det blir lokale julesamlinger og en stor nasjonal julesamling i desember (mer informasjon om dette kommer). Men først og fremst er vi klare for vinterleir på Hafjell 23-25 november! Søknadsfristen har enda ikke gått ut. Kanskje vi sees der? ?