En takk fra de som var så heldige å få stipend

Vi i Landsforeningen for barnevernsbarn, i samarbeid med Holst legat, har vært så heldige å få lov å dele ut 10 stipend til barnevernsbarn som tar høyere utdanning. 

“Med det vil jeg takke LFB som ga meg muligheten til å fokusere ekstra på skole, og få besøke familien min oftere når jeg har det tungt. Jeg setter så utrolig stor pris på den støtten dere gir for oss som trenger litt ekstra hjelp. Takk for at dere ser oss. Og for det, vil jeg alltid være veldig takknemlig!”

“Jeg ville bare sende en melding og takke deg og hele LFB for alt dere er. Skulle sende melding forrige onsdag for å si at jeg hadde fått pengene, men var inne i puggebobla med øving til en prøve jeg hadde på fredag. Men jeg kjøpte meg iallfall en ny PC på fredag og er supergira!❤️”

“Tusen takk for at både jeg og broren min fikk muligheten til å vinne stipendet på grunn av dere. Jeg hadde ikke hørt om denne foreningen før jeg fikk tipset om å søke på stipendet, og siden har jeg lest og lært en del om dere. Tusen takk for arbeidet dere gjør for barn som har det vanskelig, at dere står opp for rettighetene deres og krever mer på på deres vegne. Den jobben dere gjør er utrolig viktig og nødvendig.  Jeg er så rørt over at det finnes mennesker som støtter oss barnevernsbarn.  Så tusen tusen tusen takk for jobben du/ dere gjør!”