Voksensamling på Holmsbu

Den siste helgen i januar var medlemmer fra hele landet samlet på Holmsbu i Drammensfjorden. Etter en høst med mange tilbud til ungdommene fikk vi satt fokus på de voksne medlemmene våre. LFB er stolte av å ikke ha en øvre aldersgrense på sine medlemmer, og mener dette styrker oss som organisasjon.

Bildetekst: En del av gjengen etter ankomst til Oslo på søndag.

I løpet av helgen har vi hatt flere workshops og innlegg, og vi var så heldig å få besøk av psykolog og foredragsholder Trond Haukedal. Han var innom mange ulike felt på veien til hvordan vi kan bli godt kjent med oss selv, bruke opplevelsene vi har med oss på gode måter for å bli den beste versjonen av oss selv, for oss selv. Vi har kost oss i spa, nytt rolige og naturskjønne omgivelser og veldig god mat. Det har vært en veldig fin helg med en herlig gjeng LFB’ere!