Oppsummering av november

Erfaringskonsulent Ingvild holdt innlegg på Lucy Smiths barnerettighetsdag

Nå er desember her og vi tenker å benytte anledningen til å fortelle dere litt om hva vi har gjort i november. I november hadde vi nemlig en kampanje om erfaringskonsulentordningen vår og medvirkning på facebook, og vi har derfor ikke fått oppdatert dere på alt det andre vi har gjort. Men det betyr jo ikke at vi ikke har gjort noe! Her kommer et lite sammendrag av det vi har gjort disse ukene:

Vilde var på dagsnytt 18 for å snakke om barnevernssakene i den europeiske menneskerettighetsdomstolen

Vi har vært på dagsnytt 18 på NRK for å snakke om barnevernssakene i den europeiske menneskerettighetsdomstolen – det var skikkelig spennende! I tillegg har vi både blitt intervjuet av NRK Super i forbindelse med deres temadager om vold, og vært med på å utforme animasjonsfilmen Bivrost film har laget for dem om samme tema.

Erfaringskonsulentene Tamilini og
Sigurd har gjennomført sitt aller første oppdrag!

I Oslo-området har vi holdt innlegg på Lucy Smiths barnerettighetsdag, gitt tilbakemeldinger på snakkeSIM og snakket på statsbyggkonferansen om hvordan gjøre institusjoner til hjem.

Vi har også vært på Vestlandet – i Bergen var vi på både fagdag om barns stemme i barnevernet, og vi har vært på en konferanse med temaet «trenger norsk barnevern en kursendring» – vi holdt innlegg og deltok i panelsamtale på begge to. I Sogndal holdt vi en forelesning for bachelorstudentene i barnevern og sosialt arbeid om involvering av barn og medvirkning.

I tillegg er vi jo selvfølgelig i gang med juleforberedelsene – og ingen jul uten driftssøknad siiii! Men fra spøk til vaskekte julealvor – vi har på oss reinsdyrhårbøyler, drikker gløgg, spiser pepperkaker og hører på julemusikk også altså. Og vi har hengt minst 20 julekuler i taket, så her er det juul!

Styret har vært på juletur!