En takk fra mottakerne av stipendet 2019

Høsten 2019 var LFB igjen så heldige at vi sammen med Anthonstiftelsen kunne dele ut 10 stipender til barnevernsbarn som tar høyere utdanning! Dette er vi utrolig glade for ettersom vi vet at utdannelse for mange gjør en stor forskjell, og at tiden som student kan være økonomisk trang. Under her kommer tre av tilbakemeldingene vi har fått fra mottakerne – og vi må bare si at vi setter så utrolig stor pris på tilbakemeldingene vi får!

«Å få dette stipendet er en stor glede og ære. Jeg hadde ikke forventet dette og dette er en veldig stor hjelp for meg som har ikke har familien i Norge bortsett fra mine fosterforeldre som jeg har bodd sammen med. Dette vil hjelpe meg stort gjennom mitt studieår. Tusen takk.»
-Jente 21 lektor

«Å få dette stipendet betyr mye for meg fordi det gir meg muligheter jeg ellers ikke ville hatt, som å for eksempel dra på utveksling. Utdanning er nøkkelen til alt, og derfor synes jeg det er et utrolig bra initiativ å gi økonomisk støtte til vanskeligstilte barn og ungdommer. Det gir oss håp og bedre muligheter for framtiden. Tusen takk til Anthonstiftelsen og til Landsforeningen for barnevernsbarn som bidrar til å gjøre framtiden til barnevernsbarn bedre!»
 -Jente 20 litteratur

«Jeg er ydmyk og veldig takknemlig. Det betyr mye for meg siden det vil påvirke studiehverdagen, der en økonomisk byrde forsvinner. Uten bekymring for uventede utgifter, jeg slipper å ty til MasterCard for å betale medisiner og helsehjelp, samt at jeg kan unne meg sosiale aktiviteter uten dårlig samvittighet ved at det går på bekostning av mer nødvendige ting.  Nå kan jeg faktisk bruke tiden min på å bare fokusere på studiene, og det er så betryggende.»     
Jente 25 samfunnsfag