Allmøte region Øst

Hvor: LFB sine lokaler i Oslo – Stortorvet 10, 0155 Oslo  

Når: 5. mars klokka 18.00-20.00   

Hva: Allmøter er steg to i veien mot landsmøtet, så for å kunne forklare allmøtene må vi først forklare landsmøtet kort. Landsmøtet er nemlig der vi bestemmer hvordan LFB skal se ut – her bestemmes ny politikk, her velges styret og her får medlemmene muligheten til å påvirke organisasjonen gjennom demokratiske valg. Med andre ord – det er her det skjer!  

For at alle regionene skal få sin mening representert på landsmøtet så kan de sende 6 delegater hver. Det er her allmøtene kommer inn. På allmøtene skal vi snakke om LFB, vi skal diskutere politikk og ikke minst skal vi komme frem til hvem som skal være delegat fra region Øst. Alt dette gjør vi selvfølgelig over en digg pizza! 

Med andre ord så er ikke allmøtene bare for de som vil bli delegater, men også for de som vil være med på å si noe om hva delegatene skal si noe om. Og når vi sier vi skal snakke om politikk betyr ikke det at vi skal diskutere hverken ulvepolitikk eller hvor neste motorvei bør ligge, men vi skal diskutere hva LFB bør mene om politikk som handler om barnevern.  

Men hva er en delegat? Delegatene er representanter for sin region. De skal med andre ord ikke bare representere seg selv, men meningene til medlemmene i sitt område. Disse meningene har vi fått vite litt om på regionrådene, og dette skal vi snakke om når dere kommer. Det kan kanskje høres litt stort og skummelt ut, men vi hjelper dere med å finne ut av det, og det vil også være et kurs på landsmøtet for delegatene så dette får vi til sammen!   

Alt i alt er dette en strålende mulighet til å være med på å påvirke politikken til LFB, og som vi har sett – politikken til LFB påvirker politikken på barnevern, så dette er viktige og spennende greier! Så hiv deg rundt og send en mail til vilde@barnevernsbarna hvis du vil være med!  

Praktisk info oppsummert: 

  • Allmøtet er for alle medlemmer som bor i region Øst  
  • Vi betaler for reise og opphold om det er nødvendig  
  • Meld deg på ved å sende en mail til vilde@barnevernsbarna.no (bare si hei og navn og jeg kommer)  
  • Dette er den største muligheten til å påvirke organisasjonen og politikken, så bli med! 

Her er en oversikt over «reisen til landsmøtet» i tilfelle dette blir litt rotete 😊