Vinterleir 2020

14. februar møtte 19 glade og spente ungdommer opp på Trysil for å være med på vinterleir med oss i Landsforeningen for barnevernsbarn. Vi sparket helgen i gang med taco, hygge og noen bli kjent-leker før vi la oss for å samle energi til en fartsfylt lørdag.

Lørdag morgen spiste vi en god frokost før vi kjørte i gang med dagens første konkurranse – rebus. Vi konkurrerte blant annet i snøbygging, kims lek og i å ta det beste gruppebildet. Det var stor innlevelse og høyt engasjement!

Men rebusen var jo bare en oppvarming til dagens store event: Landsforeningen for barnevernsbarn har nemlig avholdt sitt første OL! Her konkurrerte vi i aking, menneske-curling, blinde-hockey og lag-ski før det hele kulminerte i en storslagen kunstløpoppvisning fra samtlige lag (på miniski da, vi hadde ikke skøyter).

Etter en heftig dag ute måtte det spises en god middag, før vi toppet kvelden med å se på MGP fra sofaen. Da var vi alle så slitne at vi måtte i seng.

På søndag koste vi oss med mat, snacks og en heftig quiz før vi kåret vinnerne av alle konkurransene og delte ut premier. Så satte vi oss på bussen og dro i samla flokk fra Trysil. Helgen var strålende fin, og vi har fått snakket, hengt, lekt og utfordra oss selv! Vi gleder oss allerede til neste leir!