LFBs korona-tiltak

LFB er opptatt av å følge retningslinjene til Oslo kommune og folkehelseinstituttet. Dette kan medføre endringer eller avlysninger av planlagte arrangementer. Oppdatert informasjon om dette finner du her.

SOMMERLEIR 2020

Vi avholder sommerleir i 2020! Ettersom myndighetene har løsnet litt på korona-restriksjonene har vi nå tatt en beslutning på at vi avholder sommerleir i Arendal som planlagt. Vi skal selvfølgelig følge de smittevernreglene og rådene som kommer, og vil holde dere løpende oppdatert på hvordan vi skal jobbe for at sommerleiren blir trygg og fin. Hvis myndighetene strammer inn på restriksjonene igjen kan det hende vi må avlyse, men per i dag ser det svært lovende ut! Vi gleder oss til to strålende uker på Arendal med dere! Påmelding og informasjon finner du her: https://barnevernsbarna.no/2020/05/05/sommerleir-2020/

LANDSMØTET ER AVLYST

På grunn av korona-viruset og påfølgende smitteverntiltak er landsmøtet til LFB som skulle vært avholdt 24.-26. april 2020 avlyst.

Landsforeningen for barnevernsbarn følger folkehelseinstituttets anbefalinger for å bidra til å begrense spredningen av viruset, og det er på bakgrunn av disse anbefalingene at beslutningen er tatt.

Avlysningen innebærer at det ikke vil avholdes noe landsmøte i LFB i 2020, og at neste landsmøte ikke vil avholdes før i 2021. Det betyr også at det vil avholdes nye allmøter i begynnelsen av 2021. Da vil vi også velge nye delegater.

Vi skjønner at mange har gledet seg til å være med på landsmøtet vårt for å møte nye og gamle bekjente, engasjere seg i politikken vår og kanskje også til å representere regionen sin. Vi er fryktelig lei oss for at vi måtte ta denne beslutningen, men deres helse og velvære er viktigst!

Vi vil holde dere løpende oppdatert dersom andre arrangementer må avlyses eller utsettes.

Hvis dere har noen spørsmål kan dere ta kontakt med Caroline på mailadresse: caroline@barnevernsbarna.no eller på telefonnummer 479 76 869

Ha en fin dag, og ta godt vare på dere selv og hverandre <3

Caroline Myklebost og Vilde Adolfsen

ERFARINGSKONSULENTKURS ER UTSATT

På grunn av koronaviruset har vi ikke mulighet til å gjennomføre det planlagte erfaringskonsulentkurset i mars. De som har søkt om å bli erfaringskonsulenter vil få en mail om dette i løpet av uka. Vi tar kontakt igjen på mail når vi vet når kurset vil gjennomføres. Det er fortsatt mulig å sende inn søknader, men vi ber om forståelse for at ting tar litt lenger tid enn normalt i disse tider.

GENERELT

Et av de generelle tiltakene vi har gjort i LFB er at de ansatte i administrasjonen jobber hjemmefra. Vi opplever per nå at flere oppdrag blir avlyst, men vi jobber sammen med oppdragsgivere med å finne gode digitale løsninger slik at brukermedvirkningen fortsatt blir ivaretatt. Her må vi bare være kreative. 🙂

I tillegg har vi oppretta en facebook-gruppe for alle LFB-ere som opplever en litt annerledes hverdag nå enn før. Vi kjente at vi trenger et digitalt sted hvor vi bare kan være LFB-ere uten bekymringer. Gruppa er ment for deling av lettbent underholdning så man kan gå et sted og bli litt glad – litt som en digital leir! Gruppa finner du her:
https://www.facebook.com/groups/159784108442595/

Sist oppdatert: 05.05.2020