Ny politisk plattform og styret for 2020-2021

Siden vi ikke fikk avholdt landsmøte i år på grunn av koronasituasjonen, måtte vi finne en litt alternativ måte å ivareta demokratiet i organisasjonen på.

Måten vi valgte å gjøre det på var at vi hadde digitale møter med de som tidligere i år ble valgt som delegater, og som skulle representert sin region på landsmøtet. Noen regioner valgte å komme med skriftlige innspill på ny politikk, istedenfor å delta i møtene. I disse møtene hadde vi også med oss politikk fra regionrådene vi arrangerte i høst, slik at delegatene kunne ta utgangspunkt i dette når de skulle komme med innspill til politikk.

Delegatene kom med masse gode forslag til ny politikk for LFB, og styret fikk tilsendt alle politikkinnspillene som de gikk gjennom på styremøtet som ble avholdt forrige helg – samme helg som vi egentlig skulle hatt landsmøte.

Det var en annerledes måte å jobbe på, men vi må si at det funket fint. Og selv om vi er lei oss for at det ikke ble noe landsmøte i år vi er skikkelig stolte av den nye politiske plattformen. Politisk plattform for 2020-2021 kan du finne her.

Styret i LFB 2020-2021

Styret i LFB har sagt seg villige til å stille til gjenvalg. Valgkomiteens innstilling var at styret skulle bli sittende til neste års landsmøte, og at det først er da det vil bli nytt valg. Det betyr at det er de samme styremedlemmene som sitter frem til landsmøtet i 2021.

Styret i LFB i 2020-2021 er:

Leder: Vilde Adolfsen
Nestleder: Thomas Johansen
Styrerepresentant: Elsa Veronica Christiansen
Styrerepresentant:
 Camilla Røneid Flesland
Styrerepresentant: Victoria Dollst
Styrerepresentant: Silje Sveum