SOMMERLEIRER 2020

I sommer har vi hatt to strålende sommerleirer på Hove Leirsted med til sammen 27 ungdommer. Til tross for at en litt sur vind gjorde sitt beste for å gjøre dagene litt kaldere, holdt vi varmen med masse aktiviteter og god stemning (og en svipptur under dyna de få gangene vinden vant).

I år var jo sommerleirene litt annerledes enn de pleier på grunn av pandemien som lager kvalm i både Norge og resten av verden. Vi hadde derfor med oss antibac og klor i fleng, og sprayet ungdommer og overflater med enorm entusiasme. Let me tell you – doene på Hove har aldri vært så rene som de var i disse to ukene! (Og ikke vi heller)

Begge de to leirene hadde de samme aktivitetene og vi sparket den korte sommeruka i gang med å dra på stranda og bli kjent-leker.

Vi hadde to nye aktiviteter på programmet i år – LFB-olympiaden og sommerleiravis. I LFB-olympiaden delte vi oss opp i tre lag og hadde nye konkurranser hver dag. Vi kjørte på med teambuilding, SUP (Stand up paddle board), stafettlek og volleyballturnering, så konkurranseinnstinktet fikk virkelig kjørt seg. I tillegg var det ekstrapoeng for beste lagånd og beste heiagjeng hver dag, og alle lagene viste seg fra sin beste side!

På sommerleiravis-workshoppene fikk vi testet ut kreativiteten vår, og det ble laget blant annet både kortfilm, musikkvideo, en helgangster sommerleirrap, sommerleirsang, manus til radioteater og en haug med tiktoks. Trenger du tips til hvordan hilse under korona, eller hvordan lage musikkvideo? Vi har svaret nå.

Siste dagen hadde vi LFB-festivalen og filmkveld og skrev selvfølgelig på t-skjortene til hverandre tradisjonen tro.

Tusen takk for to strålende sommerleirer, det er årets høydepunkt for oss, og vi gleder oss allerede til neste sommer!