Bli med på laget!

Vi i Landsforeningen for barnevernsbarn skal ansette to nye koordinatorer for erfaringskonsulenter. Synes du det er viktig at barnevernsbarnas stemme blir hørt i samfunnet? Da håper vi at du sender inn en søknad til oss!

Erfaringskonsulentene til LFB er mennesker, både unge og eldre, som representerer oss – altså Landsforeningen for barnevernsbarn – uten å være ansatt. Vi mener nemlig at det er vår jobb, som barnevernsbarnas interesseorganisasjon, å peke på utfordringer i barnevernet, og komme med forslag til bedring. Det er akkurat dette som er jobben til erfaringskonsulentene våre.

For at erfaringskonsulentene våre skal representere organisasjonen vår på best mulig måte trenger de noen som kan støtte dem i dette arbeidet. For det å bidra til tjenesteutvikling kan både være gøy, utfordrende, spennende og litt skummelt.

Vi trenger derfor deg med på laget som kan bidra til at denne representasjonen blir litt mindre skummelt og litt mer spennende!

I tillegg til å følge opp erfaringskonsulentene våre trenger vi deg som har tunga rett i munnen og liker en utfordring! Hvert år blir vi nemlig spurt om vi kan delta i ulike råd, utvalg, møter og som foredragsholdere. Flere enn vi klarer å si ja til. Vi trenger derfor en ansatt som hjelper oss å vokse slik at vi får vært med overalt hvor det er nødvendig at barnevernsbarnas stemme blir hørt!

I tillegg til dette håper vi du digger å jobbe med å:

  • Holde kurs og samlinger for erfaringskonsulentene
  • Følge opp og veilede erfaringskonsulentene
  • Stimulere til mestringsfølelse og selvutvikling hos erfaringskonsulentene
  • Videreutvikle den ordningen vi allerede har

Mye av jobben koordinatorene våre gjør er i dialog med andre mennesker, og vi ser derfor etter deg som er omgjengelig, blid og god til å skape relasjoner. I tillegg ønsker vi gjerne at du er ansvarsfull, evner å se det beste i mennesker og har en positiv innstilling.

Jobben vi potensielt skal gjøre sammen vil være så viktig for mange barnevernsbarn i Norge, og for at den skal være nyttig for flere trenger vi deg med på laget!

Trykk her for å komme til finn-annonsen.