Meld deg på juleleir 2020!

4-6. desember 2020 og 11-13. desember 2020 skal vi i Landsforeningen for barnevernsbarn ha juleleir i Oslo! Vil du være med? Da finner du søknadsskjema nederst på denne siden. Søknadsfrist er 18.11.20

NB! PÅMELDINGEN ER NÅ AVSLUTTET

LFB følger myndighetenes retningslinjer når det kommer til korona-viruset (Covid-19). Vi vil derfor være ekstra nøye på at alle til enhver tid følger de gjeldene reglene for smittevern. Det betyr også at dersom myndighetene strammer inn, eller gjør endringer i allerede bestemte tiltak for smittevern, kan dette føre til at juleleiren enten blir endret eller avlyst.

Restriksjoner på juleleir 2020

Det er foreløpig vanskelig å si noe om akkurat hvilke smittevernstiltak vi vil følge, ettersom at juleleirene er et stykke frem i tid. Men vi følger nøye med på myndighetenes råd og restriksjoner og skal gjøre vårt beste for å sørge for at juleleir med LFB blir trygt.

Den største endringen vi gjør som følge av korona-viruset er å ha færre deltagere med på leiren. Vi har en begrensning på 10 deltagere på hver leir, og vil derfor avholde to juleleirer for at vi skal kunne ha med så mange som mulig på tur. På grunn av litt færre plasser må vi også prioritere søkere som er mellom 15 og 25 år dersom vi får mange søknader.

Hvor og når skal det være?

Vi skal i år avholde to litt mindre juleleirer og begge leirene skal være på Clarion Hotel folketeateret i Oslo.

Den første juleleiren skal være fra fredag 4. desember til og med søndag 6. desember 2020.

Den andre juleleiren skal være fra fredag 11. desember til og med søndag 13. desember 2020.

Du inviteres til å søke om å delta på en av disse leirene nederst på denne siden. Dersom du kan begge helgene kan du krysse av for dette, men det er viktig å merke seg at man kun kan delta på en av helgene.

Koster det noe å være med?

Det er helt gratis å være med på juleleiren til LFB, og vi dekker hele reisen din til Oslo. Hvis du får plass på leiren kommer en ansatt i LFB til å ta kontakt med deg eller kontaktpersonen din før leiren for å bestille turen din.

Hva skal vi gjøre i løpet av helgen?

Vi skal gjøre skikkelig mye hyggelig i løpet av juleleiren i år. Siden det er usikkert hvilke restriksjoner som gjelder har vi ikke helt bestemt oss for hva slags aktivitet vi skal gjøre enda.

Men! Vi skal kose oss masse sammen med noen hyggelige juleaktiviteter. Vi planlegger blant annet å ha et juleverksted, spise julemiddag og kanskje det blir en julegave?

Programmet for helgen vil de som får plass få tilsendt når det nærmer seg leir.

Praktisk informasjon

 • Det er 10 deltagerplasser på hver av juleleirene til LFB. Utvelgelsen av hvem som får plass blir foretatt ut i fra en helhetsvurdering
 • LFB har ansvaret for deg fra du kommer til hotellet på fredagen til du reiser fra hotell på søndagen
 • Det vil bli gitt fyldig informasjon til foresatte, eventuell saksbehandler og deltager om reise og program ved bekreftelse av plass
 • LFBs juleleir er totalt rusfri
 • Alle ansatte og frivillige har godkjent politiattest
 • Brudd på regler fører til hjemsendelse for egen regning
 • Dersom du må reise hjem fordi du har symptomer på korona vil dette gjøres i samarbeid med kontaktpersonen din (hvis under 18 år) og smittevernoverlegen i Oslo kommune.

Krav til deg

 • Du må ha fylt 15 år, utover dette er det ingen øvre aldersgrense
 • Du må være selvstendig nok til å reise på egenhånd og kunne bo sammen med andre ungdommer
 • Du kan ikke ha et aktivt rusproblem
 • Hvis du bruker medisiner må du selv ta ansvar for å ta disse (vi kan hjelpe til med å minne om å ta medisiner dersom vi får beskjed om det på forhånd, men vi kan ikke oppbevare disse)
 • Du bør ha gyldige forskringer
 • Du må være medlem i Landsforeningen for barnevernsbarn
  (er du ikke medlem kan du melde deg inn gratis her http://barnevernsbarna.no/blimedlem/)

Søknadsskjema

Du kan søke om å få være med på en av LFBs juleleirer i skjemaet under innen 18.11.20. Dersom du er under atten år kommer vi i LFB til å ta kontakt med din kontaktperson for å bekrefte at du får lov til å være med på juleleir – det er derfor viktig at du snakker med kontaktpersonen din før du søker!

VI SLITER LITT MED SKJEMANEE PÅ NETTSIDEN, OG DET ER DERFOR VELDIG VIKTIG AT DU DOBBELTSJEKKER AT DU HAR SØKT OM Å FÅ VÆRE MED PÅ JULELEIR.
Vi kommer til å sende ut en mail til alle som har søkt i løpet av tre dager etter at du sendte søknaden. Hvis du ikke får mail av oss innen tre dager er det stor sannsynlighet for at søknaden din IKKE har kommet frem til oss. Da er det veldig viktig at du sender en mail til Kari@barnevernsbarna.no så vi får fikset det sammen.

Når du trykker send inn skal du bli sendt til en ny side. Hvis du ikke blir det (eller blir sendt til toppen av denne siden) kan det være lurt å prøve å sende inn søknaden en gang til!

Dersom du har noen spørsmål kan du ta kontakt med Kari på 474 85 920 eller kari@barnevernsbarna.no

Vi gleder oss skikkelig til å feire jul med dere, og håper vi ser akkurat deg i Oslo i desember! Send inn en søknad da vel. 🙂

PÅMELDINGEN TIL JULELEIR ER NÅ STENGT