Er du interessert i barnevernsfeltet og ønsker å gjøre en forskjell for dagens og fremtidens barnevern?

Har du lyst på en meningsfull jobb? Liker du å jobbe for og med barn og unge? Vi har en ledig stilling som medlemskoordinator i Landsforeningen for barnevernsbarn. Hvis noen av disse spørsmålene traff deg, håper vi du tar en titt på stillingsannonsen vår ved å trykke HER.

Medlemmene i LFB er mennesker, både unge og eldre, som nå eller tidligere har hatt kontakt med barneverntjenesten. Vi i Landsforeningen for barnevernsbarn synes det er viktig at disse menneskene kan få møtes i trygge omgivelser sånn at vi sammen kan utvikle barnevernet.

For at medlemmene våre skal oppleve organisasjonen vår som trygg, fin og et sted de ønsker å komme tilbake til trenger vi deg som kan bidra til at det blir litt mindre skummelt å være med i LFB.

I tillegg til å gjøre medlemmene våre trygge trenger vi deg som har tunga rett i munnen og liker en utfordring! Vi ønsker nemlig en selvstendig person som skal jobbe med å utvikle og sørge for nytenking når det kommer til medlemsoppfølging, kommunikasjon og medlemssamlingene våre!

I tillegg til dette håper vi du digger å jobbe med å:

  • Innhente meninger og ideer fra medlemmene i LFB
  • Oppdatere å følge opp sosiale medier, særlig Instagram og Snapchat
  • Planlegge og arrangere samlinger

Mye av jobben medlemskoordinatoren vår gjør er i dialog med andre mennesker, vi ser derfor etter deg som omgjengelig, blid og god til å skape relasjoner. I tillegg ønsker vi gjerne at du er ansvarsfull, evner å se det beste i mennesker og har en positiv innstilling.

Jobben vi potensielt skal gjøre sammen vil være så viktig for mange barnevernsbarn i Norge, og for at den skal være nyttig for flere trenger vi deg med på laget!

Trykk her for å komme til finn-annonsen.