JULELEIR ER AVLYST

Det er med tungt hjerte at vi i år er nødt til å avlyse juleleirene på grunn av smitteverntiltakene. Vi har gjort vårt beste for å tilpasse leirene til både avstandsregler og reiseregler, men vi skal også være med på den velkjente dugnaden, og på et tidspunkt måtte vi dessverre bare si stopp. Til akkurat det.

Men tro ikke at det betyr at vi ikke skal ha en strålende desember med de som vil være med! Vi kjører nemlig digital jul i år, og har masse gøyale planer! Så hvis du er medlem hos oss så meld deg inn på vår digitale leir «sammen er vi sterke» her: https://www.facebook.com/groups/159784108442595/

Vi skulle virkelig ønske vi skulle møte dere alle sammen i desember, og skjønner at dette er skikkelig kjipt, men sammen skal vi få til å lage hyggelige dager til tross for virus og uforutsigbarhet og smittevernregler!

Vi gleder oss til å se dere der inne!

<3 sammen er vi sterke!