Digital juleaktivitet i Desember

På grunn av korona har vi dessverre måttet avlyse alle våre aktiviteter i desember. Dette synes vi er skikkelig trist, og vi har prøvd å hive oss rundt og lage oss digitale aktiviteter som kompensasjon. Vi er litt på tynn is, siden ingen av oss har den høyeste digitale kompetansen.

Siden blant annet juleleirene måtte avlyses bestemte vi oss for å samle våre medlemmer til en digital adventskalender på Instagram. Hver dag gjennom hele desember publiserer vi nye luker. I lukene skjuler det seg alt fra rebuser, inspirasjon på mat – og bakefronten, tips til gode filmer og serier man kan kose seg med i tiden fremover – og mye mer. Vi ønsker med denne kalenderen å gjøre adventstiden litt hyggeligere for alle som ønsker å være med, uansett om man gleder seg eller gruer seg til jul. I tillegg har vi gjenopplivet Sammen er vi sterke – gruppen på Facebook.

Vi gleder oss til 2021 og håper vi får sett dere alle sammen både digitalt og live!