Informasjon om sommerleir 2021

Nå synes vi at korona-viruset har laget kvalm for alle arrangementer lenge nok. Smittetallene går ned, vaksineringen er i gang og vi håper at vi kan arrangere leir i år som i fjor. Som vi alle har fått erfare kan ting forandre seg på kort varsel, så vi planlegger ut ifra det vi vet nå. Her er ståa så langt:

Vi jobber med utgangspunkt i at det blir sommerleirer. Datoene vi har satt av er 28. juni til 2. juli og 5. juli til 9. juli. Hvis dere vil holde av en eller begge disse ukene så er det skikkelig hyggelig! Vi kommer til å legge ut påmelding i begynnelsen av mai.

Hvis det skulle være sånn at vi er i lockdown i sommer også så skal vi finne på noen skikkelig gøyale alternativer både digitalt og live, så vi skal uansett få gjort noe sammen.

Vi håper og tror (vi er en optimistisk gjeng!) vi får vært på sommerleir med dere i år igjen, det er jo ett av årets store høydepunkter <3 Vi holder dere oppdatert, og rop ut hvis dere lurer på noe!

Nivethiga er tilgjengelig på mail nivethiga@barnevernsbarna.no, eller telefon 95015175, og Kari på kari@barnevernsbarna.no, eller telefon 47485920 🙂