EK-samling

I helgen som var (12.-13.juni) fikk vi endelig samlet en gjeng med våre erfaringskonsulenter fysisk i Oslo!

Det har vi gledet oss veldig til, både Tuva og Jannicke som koordinatorer og erfaringskonsulentene. Vi har jo sett hverandre på Teams, men det er ikke det samme som å få henge sammen på ordentlig 😊

Å få være sammen med andre erfaringskonsulenter og kunne bli bedre kjent med hverandre er en viktig del av erfaringskonsulentordningen. Det handler ikke bare om å bidra på oppdrag, men også om å få være en del av et fellesskap, ha det sosialt, morsomt og hyggelig sammen! Da blir vi trygge på hverandre og samarbeidet blir bedre! Vi får også kjennskap til hverandres hjertesaker og hvilke områder innenfor barnevernsfeltet som er spesielt viktig for hver enkelt, som igjen viser at vi har et stort mangfold, ulike erfaringer og en bred interesse for hva vi ønsker å påvirke og bidra med!

På helgens samling har Oslo vist seg fra sin beste side med strålende vær som vi benyttet oss av i Slottsparken. Der spiste vi lunsj og spilte kubb, og manges konkurranseinstinkt kom til syne… du skulle ha sett de ulike kasteteknikkene som ble brukt etter hvert, hehe! Stemningen var på topp før ettermiddagen ble brukt på litt fritid før vi spiste middag på Egon i Karl Johan. Latteren og praten satt løst rundt bordet! Kvelden ble brukt til chilling i loungen på hotellet med smågodt og chips før vi fornøyde tok kvelden.

Kubbspill i Slottsparken. Alle var engasjerte og gira!

På søndag var det duket for en digg hotellfrokost før vi hadde en workshop med fokus på tannhelse og barnevern.

Gjengen i gang med workshop!

Vi så på svarene fra medlemsundersøkelsen om tannhelse, og meningene var mange om hvem som har ansvaret for å følge opp tannhelsen til barn i kontakt med barnevernet.

Så var helgen brått over, og vi reiste hvert til vårt. Tiden flyr i godt lag!

Vi gleder oss allerede til neste gang <3