PRIDE 2021

Landsforeningen for barnevernsbarn markerer PRIDE 2021 og setter av litt ekstra tid til å heie på de skeive barnevernsbarna denne uka.

Det gjør vi fordi vi vet at å både være barnevernsbarn og å være skeiv kan være hardt hver for seg, og sammen kan det for noen være uutholdelig. Begge deler er forbundet med utenforskap og stigma, og vi tror, som alltid, at informasjon og holdningskampanjer kan motvirke dette.

Derfor skal vi denne uka gi dere innsikt i både hva vi i LFB mener politisk om hvordan skeive barnevernsbarn kan få det bedre, hvor man kan lese mer, og også gi dere et innblikk i hvordan noen av våre medlemmer har opplevd å være skeiv i barnevernet.

Det meste skjer på instagram (@barnevernsbarna), og litt på facebook, så følg med, og lik og del. For det viktigste vi gjør er å si fra om at man aldri er alene! Bak hvert skeive barn og barnevernsbarn står vi i ryggen og heier <3

Vi starter med de ressursene vi har funnet. Vet du om noen flere så tips oss gjerne!