Vi har flyttet!

I løpet av høsten og frem mot julen i 2021 pakket vi sammen og avsluttet vårt kapittel i kontorlokalet i Storgata 10. I en hektisk førjulstid ble det tidvis ganske så kaotisk på kontoret, for å få tømt skuffer og skap, solgt unna litt på Finn, og gjort alt klart til å sendes med flyttelasset til våre nye lokaler, kombinert med våre vanlige arbeidsoppgaver.

Her er noen beskrivende bilder fra flytteprosessen:


Vårt nye kontor ligger i Lille Grensen 5, og vi gleder oss til å komme ordentlig på plass der, nå som vi ikke lenger må holde oss på hjemmekontor! Hurra!

Det er ikke langt unna våre gamle lokaler, og enda mer sentralt i Oslo by!
Står du ved Domkirken og ser oppover mot Grensen, er det bare å følge veien videre opp til lyskrysset ved Cubus / Backe på venstre side, og ned i en diagonal gate derfra, som da er Lille Grensen. Vi har inngang fra en dør rett ved Power butikken. Står du på hjørnet av forsiden til Stortinget i Karl Johan, ser du rett opp den skrå gaten, Lillegrensen. Der finner du oss!
Det er kort gangavstand fra både Nathional teateret og Oslo S, men nærmeste stopp med kollektivtransport er t-bane stoppet Stortinget, som har egen utgang i Lille Grensen.

Vår nye adresse for post/besøk er:
Lille Grensen 5
0159 Oslo


Se kart her:
Lille Grensen 5 – Google Maps