Møt vår nye kommunikasjonsrådgiver

Foto: LFB

Elisabeth Maria Berli er ny kommunikasjonsrådgiver i Landsforeningen for barnevernsbarn (LFB).

Elisabeth er 30 år, halvt norsk og polsk, og utdannet medieviter, med en mastergrad i medievitenskap fra Universitet i Oslo (UiO). Elisabeth er født i Ålesund, med har bodd de siste 15 årene på Østlandet.

Tidligere har Elisabeth jobbet som kommunikasjonsrådgiver hos organisasjonen Mental Helse, hvor hun blant annet jobbet med innholdsproduksjon, SoMe og merkevarebygging.

Hva gleder du deg mest til med å jobben i LFB?
–  Jeg gleder meg til å jobbe i en ungdomsorganisasjon med stor påvirkningskraft, som stadig utvikler seg. Det gir rom og mulighet til å kunne gjøre en forskjell innen et viktig felt, sier Elisabeth. 

Hva er et tema eller en sak du er ekstra opptatt av innen barnevern?
–  Jeg er nok ekstra opptatt av dette med å endre stereotypiske holdninger til barnevernsbarn. Siden jeg har egenerfaring fra barnevernet vet jeg hvor forskjellige barn og unge som har kontakt med barnevernstjenesten er. Det finnes svært mange forskjellige grunner til at man har kontakt med barnevernet. Dessverre er det alt for ofte at barnevernsbarn blir stemplet som «problembarn». Denne type holdninger håper jeg å kunne være med å endre via LFB, forteller Elisabeth.

Hva liker du å gjøre på fritiden?
–  Mye av fritiden går til å være sammen med familie og venner. I tillegg er jeg veldig glad i konserter, film, tv-serier og spill, sier Elisabeth.

Kan du beskrive deg selv med 3 ord?
–  Nysgjerrig, positiv og strukturert, avslutter Elisabeth.

Vi er veldig glade for å ha med Elisabeth på laget!

Ta kontakt:
Har du spørsmål eller innspill til Elisabeth? Send en e-post til elisabeth@barnevernsbarna.no