Jubileumsmiddag
Under landsmøtehelgen 28. – 30. oktober avholdt vi jubileumsmiddag for å feire vårt 25 års jubileum. Selve dagen for jubileet var 21. februar tidligere i år.

.


Lørdag 29.oktober på Quality Hotel Expo Fornebu var det endelig klart for å motta både medlemmer og gjester til jubileumsfest. Daglig leder Caroline Myklebost ønsket alle velkommen inn til en festpyntet sal.

På bordene fikk alle hver sin meny og et morsomt bingo-kort til å fylle ut i løpet av kvelden, med ulike oppgaver. Det skapte stemning blant gjestene.
Foto: Tuva Smedstad
På storskjerm kunne vi høre fra Statsminister Jonas Gahr Støre, FO-leder Mimmi Kvisvik, Oslo ordfører Marianne Borgen, Tone Granaas leder i fosterhjemsforeningen, Signe Horn generalsekretær i Voksne for barn, Barneombudet
Inga Bejer Engh og Thomas Johansen, nestleder i styret til LFB. Foto: Tuva Smedstad

Kvelden bestod av god mat, hyggelige taler og video-hilsener, samtaler og latter rundt bordene. Det ble sagt mange varme og gode ord til LFB, om viktigheten av arbeidet vi gjør, betydningen vi har for våre medlemmer og som påvirker og aktør på barnevernsfeltet. Vi mottok også flotte blomster. Spesielt morsom var gaven fra Voksne for barn, en kasse full av godteri, spill og en regnbue-piñata, den slo virkelig an blant medlemmene som var tilstede.

F.v. Victoria Dollst, Nic Arnevåg, Øyvind O. Engen(politisk rådgiver), Statsråd Kjersti Toppe, Silje Sveum,
Mathias L. Nordmoen fra Barneombudet. Foto: Caroline Myklebost

Sist, men ikke minst.. kveldens høydepunkt for mange var nok fotoboksen som var leid inn for anledningen. Her kunne alle ta bilder med morsomme briller, hatter og andre effekter, som et morsomt minne fra kvelden, og legge igjen en hilsen i en gjestebok. – Det so virkelig an!


Vi avslutter denne saken med et bildedryss fra fotoboksen: