En vellykket juleleir

Bilde av gjengen ute på Winter Challenge

Helgen 9.-11.desember var vi samlet for årets juleleir på Hafjell.
Det var fullt program gjennom hele helgen, med juleverksted, pepperkakebaking, slalåm og snowboard i alpinbakken, god mat og julete stemning.

Fredagen gikk stort sett med til reise, og gjengen ble servert pizza da de ankom hytta. På rommene var det lagt frem en liten julehilsen til hver, og alle fant seg godt til rette. Stemningen var god fra første stund, noe som lovet veldig godt for resten av helgen.

Etter en god frokost var det duket for aktiviteter på lørdagen. En stort gjeng dro av gårde til bakken, hvor skiinstruktører ventet for å bidra til læring og mestring, for noen var det aller første gang med ski på bena! -Det gikk veldig bra, selv om det var -17 *C ute!


Den andre gjengen koste seg inne med pepperkakebaking og tjuvstartet litt på juleverkstedet, som også fortsatt for de andre utover ettermiddagen. Til lunsj var det grøt, og tre heldige fant hver sin mandel – og fikk premie. Noen nøt også muligheten til å gå i badstue og tok seg en tur i badestampen, før julekvelden med julemat og pakker stod for tur.

Det var en utrolig hyggelig og vellykket kveld. I tillegg til god mat hygget vi oss med quiz, spill, og gode samtaler i stua.

På søndagen nøt vi enda en god frokost, før det var ut på Winter Challenge.

Der ble vi delt inn i lag som skulle konkurrere mot hverandre. Det var utrolig gøy, og det var mange kreative lagnavn! Innsatsen var stor, og lederlaget stakk fornøyd av med seieren, til missnøye og buing fra deltakerne, haha! Vi kom oss så inn i varmen og spise litt pølser, før tiden var inne for å pakke sammen, og vende snuten hjemover hvert til vårt.

Vi er alle enige om at det var en utrolig fin og hyggelig helg, som skapte både julestemning og nye vennskap.