Bli med på å forme fremtidens LFB

LFBs visjon er å være den viktigste organisasjonen for erfaringskunnskap i barnevernet i Norge, og en kompromissløs og seriøs forkjemper for barnevernsbarnas rettigheter og interesser.

LFB har i dag to primære arbeidsområder: politisk påvirkning og aktivitet for barnevernsbarn. LFBs kjernevirksomhet handler derfor både om å være en arena for å løfte ungdom og unge voksnes erfaringer med barnevernet inn der hvor beslutninger tas, og om å tilby nettverk og fellesskap for barnevernsbarn, – et sted hvor de kan møte sine likemenn og være en støtte for hverandre.

LFB har et stort og viktig samfunnsmandat – og et bredt formål. I forbindelse med at vi nå står midt i en omorganiseringsprosess og skal stake ut en ny strategi for organisasjonen ønsker vi å høre hva som er viktig for deg. Vi vil ha dine innspill og tanker rundt hva du mener at LFB skal være. Derfor har vi laget en kort spørreundersøkelse som vi håper at så mange som mulig vil svare på.

Ved å svare på denne undersøkelsen kan du være med i trekningen av et universalgavekort på 500,- (dersom du ønsker det legger du da igjen mailadressen din, så trekker vi en vinner etter 1. mai). Du kan også velge å være anonym. 

Link til spørreundersøkelse:
Bli med på å forme fremtidens LFB

Har du andre eller flere innspill i forbindelse med dette temaet? Send gjerne en e-post med dine tanker til post@barnevernsbarna.no.

Din stemme er viktig!