Nestleder: Camilla Røneid Flesland

Camilla har vært medlem i LFB siden 2015 og har vært styremedlem i flere perioder tidligere. Hun har selv lang egenerfaring fra barnevernet og jobber i dag som miljøarbeider i kommunalt psykisk helsevern. Hun er utdannet advokatsekretær med diverse tilleggsutdanning innen personlig økonomi, coaching og relasjonsledelse samt noen studiepoeng innenfor natur og miljø. Hun har imidlertid sin primære arbeidserfaring fra 12 år som mellomleder med personalansvar, både i privat og offentlig sektor. Herfra besitter hun viktig kompetanse innen økonomi, ledelse og prosessarbeid. I tillegg har hun hatt mange tillitsverv i arbeidslivet, som tillitsvalgt, verneombud og AKAN-kontakt, i tillegg til andre styreverv.

Camilla brenner spesielt for relasjonskompetanse og relasjonsledelse, og er også særlig opptatt av relasjoner innenfor barnevernsfeltet og arbeidet med psykisk helse og rus. Camilla er utdannet yogalærer og driver sitt eget firma hvor hun holder ukentlige yogakurs. Hun er inspirert av østlig filosofi og balanse mellom å gjøre og være, spesielt sett i lys av det moderne samfunnet. Hun holder for tiden på med å utdanne seg til mindfulness- og meditasjonslærer. På fritiden er Camilla veldig glad i å være ute i naturen og er mye ute på tur sin to år gamle husky Ayo i Nittedal.