Styremedlem: Sandrina Sandell

Sandrina er 34 år gammel og bor i Skien sammen med sin ektemann, og deres 4 måneder gamle dverghamster Wilhelm.

Hun er utdannet barnevernspedagog og har fra tidligere en bachelorgrad i journalistikk fra mediehøgskolen Gilmlekollen, med fokus på radio og tv-produksjon. Hun var en av syv studenter som drev «Talentlab SB», den første sosial entreprenørskaps studentbedrift ved Universitetet i Sørøst-Norge. Studentbedriften vant 3. plass for beste HR og Sandrina stakk av med Skagerak Energi sin lederpris «Beste leder» i BVT mesterskap i studentbedrift 2016. Etter å ha vært med og skrevet en bacheloroppgave med tittelen «Den innovative barnevernspedagogen», lever hun ut tittelen i Løvetannakademiet. Dette er en ideell bedrift som hjelper unge med hull i CV`en, til å dyrke frem sine skjulte talenter og til å komme seg inn i arbeidslivet.

På fritiden er Sandrina i overkant glad i å se på serier og film, da hun er super interessert i filmproduksjon. Ellers liker hun å reise og oppleve nye mennesker og steder. Mye av tiden går med til å engasjere seg i barn og unges oppvekstvilkår og rettigheter, gjennom ulike verv. Hun har i flere perioder vært styremedlem i LFB og er nå tilbake i LFB som nyvalgt styremedlem, for den nye LFB.