Sommerleir 2024

Nå er påmelding til sommerleir 2024 tilgjengelig – meld deg på ved å fylle skjemaet her!

I kjent LFB stil går årets sommerleir av stabel fra og med 23. juni til og med 28. juni. I år legger vi opp til to runder (to grupper) med sommerleir. Den første runden er fra og med 23. juni til og med 25. juni, mens den andre runden er fra og med 26. juni til og med 28. juni.

Årets sommerleir finner sted på vakren Hove, hvor det blir lagt opp til sommeraktiviteter – blant annet standup paddleboard. Det er lagt opp til kos og hygge med god mat.

For å melde deg på fyller du ut påmeldingsskjema som du finner under dette avsnittet. Skjemaet fylles ut og sendes til shimron@barnevernsbarna.no. Viktig å merke seg at årets sommerleir er for medlemmer i alderen 15-25 år. Frist for påmelding er 10. juni 2024.

Som vanlig dekker LFB utgifter i forbindelse med leir – inkludert reiseutgifter.

Dette er en leir med fokus på sommerferie, fritid, og anledning for å skape nye relasjoner, minner og glede. Vi gleder oss til å se dere!