Vi ønsker alle en riktig god sommer!

LFB tar sommerferie og vi er tilbake for fullt igjen i august. Selv om vi tar ferie, er vi fortsatt tilgjengelig på e-post og vil svare sporadisk. Hvis du trenger å kontakte oss, så kan du gjøre det ved å sende en e-post til post@barnevernsbarna.no.

Det har vært en svært hektiskt og spennende halvår i LFB. I løpet av dette halvåret har vi fått på plass ny generalsekretær, avholdt vårt første ordinære landsmøtet, avviklet sommerleir, og levert inn årets viktigste høringssvar – kvalitetsreformen. I tillegg til dette har vi hatt mange andre mindre og større prosjekter, samt vært godt representert i viktige fora der LFB har vært en viktig stemme og bidragsyter på barnevernfeltet.

Over sommerferien setter vi i gang igjen med viktige bidrag og prosjekter. Allerede fra 12. august skal vi være godt representert under årets Arendalsuka. I den konteksten kommer LFB til å være representert blant annet under årets store barnevernsdebatten, ettervernsdebatten, fengslende omsorg debatten, EMA-debatten, samt flere andre spennende debatter.

Enn så lenge ønsker vi alle en riktig god sommer. Med varm sommerhilsen fra LFB!