17
Mar

Allmøte i region Midt

Hvor: På Teams (vi sender deg en link)

Når: Onsdag 17. mars fra 18.00-20.00

Hva: Allmøter er steg to i veien mot landsmøtet, så for å kunne forklare allmøtene må vi først forklare landsmøtet kort. Landsmøtet er nemlig der vi bestemmer hvordan LFB skal se ut – her bestemmes ny politikk, her velges styret og her får medlemmene muligheten til å påvirke organisasjonen gjennom demokratiske valg. Med andre ord – det er her det skjer!  

For at alle regionene skal få sin mening representert på landsmøtet så kan de sende 6 delegater hver. Det er her allmøtene kommer inn. På allmøtene skal vi snakke om LFB, vi skal diskutere politikk og ikke minst skal vi komme frem til hvem som skal være delegat fra region Midt.  

Med andre ord så er ikke allmøtene bare for de som vil bli delegater, men også for de som vil være med på å si noe om hva delegatene skal si noe om. Og når vi sier vi skal snakke om politikk betyr ikke det at vi skal diskutere hverken ulvepolitikk eller hvor neste motorvei bør ligge, men vi skal diskutere hva LFB bør mene om politikk som handler om barnevern.  

Men hva er en delegat? Delegatene er representanter for sin region. De skal med andre ord ikke bare representere seg selv, men meningene til medlemmene i sitt område. Disse meningene har vi fått vite litt om på regionrådene, og dette skal vi snakke om når dere kommer. Det kan kanskje høres litt stort og skummelt ut, men vi hjelper dere med å finne ut av det, og det vil også være et kurs før landsmøtet for delegatene så dette får vi til sammen!   

Alt i alt er dette en strålende mulighet til å være med på å påvirke politikken til LFB, og som vi har sett – politikken til LFB påvirker politikken på barnevern, så dette er viktige og spennende greier! Så hiv deg rundt og skriv inn mailadressen din under her for å få linken til allmøtet en time før vi starter!   

Praktisk info oppsummert: 

  • Allmøtet er for alle medlemmer som bor i region Midt  
  • Meld deg på ved å skrive inn mailen din under (da får du en link på mail 1 time før møtet starter)
  • Dette er den største muligheten til å påvirke organisasjonen og politikken, så bli med!

Bli med her:

NB! Hvis du ikke mottar en bekreftelsesmail innen 3 dager så send en mail til kari@barnevernsbarna.no for å dobbeltsjekke at påmeldingen har gått gjennom.