28
Oct

Landsmøte 2022

Quality Hotel Expo

Landsforeningen for barnevernsbarn (LFB) skal avholde sitt årlige landsmøte helgen 28. – 30. oktober. Landsmøtet skal være på Quality Hotel Expo på Fornebu.

HVA ER ET LANDSMØTE?

Landsmøtet er LFBs øverste myndighet. Det er her vi tar de største og viktigste beslutningene for organisasjonen. På landsmøtet bestemmer vi blant annet hvordan LFB skal jobbe, og hva vi skal mene.

HVEM KAN VÆRE MED PÅ LANDSMØTET?

Alle kan være med på landsmøtet, men for å ha stemmerett på landsmøtet må man være delegat. Det er plass til 30 delegater på landsmøtet. For å være delegat på landsmøtet må man være medlem av LFB. Man kan også være med på landsmøtet uten å være delegat.

Om du ønsker å være med på landsmøtet som delegat, må du sende en mail til post@barnevernsbarna.no innen 24. september.

Om du ønsker å være med på landsmøtet uten å være delegat, må du sende en mail til post@barnevernsbarna.no innen 1. oktober.

I mailen må det stå:

  • Fullt navn
  • Fødselsdato
  • Hvilken kommune du bor i

Delegatplassene fordeles etter førstemann til mølla-prinsippet, og skal så langt det lar seg gjøre fordeles likt mellom regionene.

VIKTIG INFORMASJON OM LANDSMØTET

Alle medlemmer i LFB kan foreslå saker til landsmøtet. Å foreslå en sak betyr at man foreslår noe helt nytt. Det kan for eksempel være at man ønsker at LFB skal bytte navn.

Om du ønsker å foreslå en sak til landsmøtet, må du sende forslaget på mail til post@barnevernsbarna.no innen 15. oktober.

LFB dekker reise og opphold for delegater, styret, komiteer og ansatte i LFB. Alle andre som vil delta på landsmøtet må dekke reisen og oppholdet sitt selv.

Innkalling med saksliste og standard sakspapirer sendes til delegatene innen 1. oktober.

Har du spørsmål i forbindelse med landsmøtet eller annet, kan du ta kontakt med Caroline på telefonnummer 47 97 68 69 eller på mailadresse: caroline@barnevernsbarna.no.

Forresten: hvis du, eller noen du vet om, kunne tenke seg å stille til valg for enten styret eller kontrollkomiteen til LFB kan du sende en mail til ida-hnm@hotmail.com innen mandag 12.septemberLes mer her.