8
Jul

Sommerleir 2019

Arendal

Alle medlemmer i Landsforeningen for barnevernsbarn (LFB) som er over 15 år inviteres til å søke om å få være med på årets fineste sommerleir i den flotte sommerbyen Arendal på Sørlandet. 
Hos oss kan du komme som du er, og vi håper på å se akkurat deg i sommer!

Søknadsskjemaet finner du nederst på denne siden.

Hvor og når skal det være?

Landsforeningen for barnevernsbarn skal i år avholde to sommerleirer på Hove leirsenter i Arendal. 

Den første sommerleiren vil være fra mandag 8. juli til fredag 12. juli 2019.
Den andre sommerleiren vil være fra søndag 21. juli til torsdag 25. juli 2019.


Medlemmene våre inviteres til å søke om å delta på en av disse leirene i skjemaet nederst på siden. Dersom du kan begge ukene kan du krysse av for dette, men det er viktig å merke seg at man først og fremst kun kan delta på en av leirene.

Grunnen til at vi i år avholder to sommerleirer er for at så mange som mulig av medlemmene våre skal få muligheten til å være med! 🙂

Hva skal vi gjøre?

I løpet av uka legger vi opp til ulike aktiviteter, og kanskje får du prøve noe helt nytt? Vi vil tilby aktiviteter som gir deg muligheten til å teste kontrollbehovet ditt, finne egne grenser og kjenne på følelser som redsel og mestring. Vi vil gi deg muligheten til å prøve aktiviteter på land og i vannet. I tillegg til de litt større aktivitetene skal vi ha teambuildingsaktiviteter, workshops, spille ball, bade, sole oss, bli bedre kjent med hverandre, slappe av, spise god mat og kose oss.

Det fullstendige programmet for uken vil bli sendt til deltagerne og deres kontaktpersoner når sommerleiren nærmer seg.

Praktisk informasjon

 • Det er 20 deltagerplasser på hver leir. Utvelgelsen av hvem som får plass blir tatt ut i fra en helhetsvurdering.
 • Vi i Landsforeningen for barnevernsbarn har ansvaret for dere fra vi møter dere på oppmøtestedet/leiren, og til dere reiser hjem igjen.
 • LFB dekker reise til og fra sommerleiren i år, som vil si at hele LFBs sommerleir er helt gratis!
 • Det vil bli gitt fyldig informasjon til foresatte, eventuell saksbehandler og deltager om reise og program ved bekreftelse av plass
 • LFBs sommerleirer er totalt rusfrie
 • Alle ansatte på leiren har godkjent politiattest
 • Brudd på regler fører til hjemsendelse for egen regning

Krav til deg

 • Du må ha fylt 15 år, og det er ingen øvre aldersgrense
 • Du må være selvstendig og kunne bo på rom sammen med andre ungdommer
 • Du kan ikke ha et aktivt rusproblem
 • Hvis du bruker medisiner må du selv ta ansvar for å ta disse (Vi kan hjelpe til med å minne om å ta medisiner dersom vi får beskjed om dette på forhånd)
 • Du bør ha gyldige forsikringer
 • Du må være medlem i Landsforeningen for barnevernsbarn (er du ikke medlem kan du melde deg inn gratis her.)

Koster det noe å være med på sommerleir?

I år er vi så heldige at vi har nok penger i LFB til at alle får delta gratis på sommerleiren! Det vil si at vi dekker reise til alle som får plass, og alt av kostnader på sommerleiren.

Selv om sommerleiren er gratis er det bindene påmelding. Det vil si at når du får bekreftet plassen din, og du godtar dette, så plikter du deg til å delta. Dersom du ikke kommer på leir, og ikke kan vise legeerklæring kommer vi til å fakturere deg/din kontaktperson med 1000 kroner.

Søknad

SOMMERLEIRENE FOR 2019 ER DESSVERRE FULLE. VI TAR DERFOR IKKE IMOT FLERE SØKNADER I ÅR.

Du kan søke om å få være med på en av LFBs sommerleirer i skjemaet under her innen 31. mai 2019. Dersom du er under atten år kommer vi i LFB til å ta kontakt med din kontaktperson for å bekrefte at du får lov til å være med på sommerleir – det er derfor viktig at du snakker med kontaktpersonen din før du søker!

Dersom du har noen spørsmål kan du ta kontakt med oss på telefon 950 15 175 eller sende en e-post til vilde@barnevernsbarna.no.

Vi ser frem til to morsomme, hyggelige og innholdsrike sommerleirer, og håper på å se akkurat deg i Arendal i sommer! Send inn en søknad da vel! 🙂